21910
page-template-default,page,page-id-21910,theme-stockholm,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.4,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-stockholm,wvs-show-label,wvs-tooltip,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21820,elementor-page elementor-page-21910
Title Image

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι αποστολής

 

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται σε διάστημα 1-7 εργάσιμων ημερών με ΕΛΤΑ courier ή με Speedex courier ή με box now. Για αγορές εντός Ελλάδος το κόστος αποστολής είναι 2€ Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 08.00πμ – 18.00μμ.

Σημείωση: Η εταιρία courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα -Παρασκευή 09:00-18:00. Σε περίπτωση που η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί με την πρώτη προσπάθεια, η εταιρία courier θα κρατήσει το δέμα στο γραφείο που εξυπηρετεί την αντίστοιχη περιοχή αποστολής για 3 εργάσιμες ημέρες και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη τουλάχιστον 3 φορές, στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την παραγγελία του στο www.kkbags.gr , με γραπτά μηνύματα και κλήσεις. Σε περίπτωση που δε μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη και το επέλθει το διάστημα παραμονής του δέματος, η παραγγελία θα επιστρέφεται στα γραφεία μας.   

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο. Για αποστολή σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα η χρέωση είναι 3€ επιπλέον. Για την Κύπρο το κόστος αποστολής μέχρι 2 kg είναι 20,00€ και για κάθε επιπλέον κιλό 2,50€. 

 

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΓυρίστε στο κατάστημα