21904
page-template-default,page,page-id-21904,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.0,woo-variation-swatches,wvs-behavior-blur,wvs-theme-stockholm,wvs-show-label,wvs-tooltip,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21820
Title Image

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας – Ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων

Γενικά

Το www.kkbags.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης γυναικείων τσαντών μέσω του διαδικτύου που δημιούργησε η επιχείρηση Κοτζαμπουίκης Στέφανος, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη Μανωλάκη Κυριακού 14, με Α.Φ.Μ. 104438993, και Δ.Ο.Υ. Δ’ Θεσ/κης

Όροι και προϋποθέσεις Πωλήσεων

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος ή προβαίνει σε τηλεφωνική παραγγελία στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310.210.912 ή στο 6984.990.325 και ώρες 09:00 έως 15:00, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό, καθώς και οποιαδήποτε τηλεφωνική παραγγελία προϊόντων. Αποστολή ή τηλεφωνική καταχώρηση της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Παραγγελία προϊόντων / Σύμβαση πώλησης

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, ή μέσω τηλεφώνου αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη, μεταξύ άλλων, και από το Νόμο 2251/1994 περί «Προστασίας των καταναλωτών», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα και από τη σχετική ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop ή τηλεφωνικώς υφίσταται εφόσον πληρούνται οι διατάξεις περί δικαιοπρακτικής ικανότητας του ελληνικού Δικαίου, σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Έτσι, σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων, ενώ η KK bags επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τα υπεύθυνα κατά Νόμον πρόσωπα το τίμημα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Προκειμένου να προβεί σε ηλεκτρονική παραγγελία, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα της KK bags, καταχωρώντας τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του [ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password)]. Εναλλακτικά, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική παραγγελία του και ως μη εγγεγραμμένο μέλος, δηλαδή ως Επισκέπτης / GuestClient.

Οι παραγγελίες για την αποστολή προϊόντων, έναντι καταβολής προς την KK bags του αντιστοίχου αναγραφόμενου στον παρόντα ιστότοπο τιμήματος, δίνονται διαδικτυακώς εγγράφως από τον πελάτη δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον παρόντα ιστότοπο (www.kkbags.gr) και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την KK bags , κατόπιν ενημέρωσης για την κατάσταση παραγγελίας που θα λάβει ο πελάτης με την Επιβεβαίωση Παραγγελίας, η οποία καταγράφεται στα συστήματα τηςKK bags, εμφανίζεται στην οθόνη του πελάτη-χρήστη και αποστέλλεται με e-mail, σε συνέχεια υποβολής της παραγγελίας.

Προκειμένου να καταχωρηθεί τηλεφωνική σας παραγγελία, με πληρωμή μέσω αντικαταβολής, θα κληθείτε να παράσχετε τηλεφωνικά τις εξής πληροφορίες, οι οποίες καταγράφονται από το σύστημα τηςKK bags: Τον κωδικό και πλήρη περιγραφή/ποσότητα του προϊόντος/των προϊόντων που επιθυμείτε να προμηθευτείτε, καθώς και τα εξής προσωπικά σας στοιχεία: ονοματεπώνυμο, αριθμό κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση αποστολής και διεύθυνση e-mail, την τελευταία εφόσον διαθέτετε.

Στις αναγραφόμενες τιμές λιανικής των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή μέχρι παύσης της χρονικής ισχύος τους.

Επιβεβαίωση παραγγελίας

Πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε αναγράψει σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Από τη στιγμή που καταχωρήσετε την παραγγελία, θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχετε την υποχρέωση να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων της Επιβεβαίωσης Παραγγελίας και να ενημερώσετε γραπτώς την KK bags (το αργότερο εντός 2 ωρών από τη λήψη της ως άνω ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Παραγγελίας) για οποιοδήποτε σφάλμα, αλλιώς τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας εφαρμόζονται ως έχουν στη Σύμβαση.

Στις περιπτώσεις τηλεφωνικής παραγγελίας η παραγγελία λαμβάνει μοναδικό αριθμό, με τον οποίον εξειδικεύεται, για τον οποίο ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα από εμάς, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Αλλαγή παραγγελίας

Δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί στο σύστημα ή έχουν δοθεί τηλεφωνικώς. Μπορείτε, όμως, να ακυρώσετε και να δημιουργήσετε μια νέα παραγγελία χωρίς επιπλέον χρέωση εντός δύο (2) ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας (ηλεκτρονική ή τηλεφωνική). Στην περίπτωση που ένα ή περισσότερα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, μπορείτε να ζητήσετε μερική αποστολή. Η παραπάνω αλλαγή μπορεί να γίνει με e-mail στο kkbagsandmore@gmail.com και, σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία τηλεφωνικά, και τηλεφωνικώς, στα τηλέφωνα παραγγελιών που αναφέρονται παραπάνω, οπότε θα ενημερωθείτε και μέσω τηλεφώνου για το τυχόν κόστος αλλαγής και την ακολουθητέα διαδικασία.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας μας στο 6984.990.325, 2310.210.912 ή μέσω e-mail στο kkbagsandmore@gmail.com. Αναλόγως του σταδίου εξέλιξης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε. Εάν, πάντως, ακυρώσετε την παραγγελία σας ενώ τα προϊόντα έχουν ήδη παραδοθεί στο μεταφορέα, τότε θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής (δηλαδή τα έξοδα της αποστολής των προϊόντων προς εσάς και της επιστροφής τους στην επιχείρηση).

 

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε με τέσσερις τρόπους

  • Παραγγελία από το website kkbags.gr . Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο καλάθι] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Η απόδειξη της αγοράς του προϊόντος είναι και η εγγύησή του, που ισχύει για 1 (ένα) χρόνο από την ημερομηνία αγοράς του. Αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και δεν οφείλεται σε κακή χρήση του.
  • Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2310.210.912 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου ώρες 09:00 – 15:00.
  • Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μέσω email στo kkbagsandmore@gmail.com όλο το 24ωρο.
  • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες και μέσω Social Media. Βρείτε μας στο Facebook και στο Instagram.

Τρόποι πληρωμής

 

  1. Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, τα προϊόντα έρχονται μέσω ΕΛΤΑ courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Υπάρχει χρέωση 5€(όπου 3€ η αποστολή του δέματος και 2€ η αντικαταβολή.
  2. Με χρήση Πιστωτικής Κάρτας. Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε μόνο 3€ για την αποστολή.
  3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στο λογαριασμό της εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε μόνο 3€ για την αποστολή.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε το όνομα καταθέτη.

Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά στο 2310.210.912. Το αποδεικτικό της κατάθεσης κρατήστε το μέχρι την παραλαβή της παραγγελίας σας, σε περίπτωση που χρειαστεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η δρομολόγηση της παραγγελίας σας θα γίνει μετά την γνωστοποίηση της κατάθεσης των χρημάτων.

  1. Με χρήση λογαριασμού Paypal. Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε μόνο 3€ για την αποστολή.

 

Τρόποι αποστολής

 

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται σε διάστημα 1-5 εργάσιμων ημερών με ΕΛΤΑ courier. Για αγορές εντός Ελλάδος το κόστος είναι 5€ .Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ – 17.00μμ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο. Για αποστολή σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα η χρέωση είναι 3€ επιπλέον. Για την Κύπρο το κόστος αποστολής μέχρι 2 kg είναι 20,00€ και για κάθε επιπλέον κιλό 2,50€.

 

Επιστροφή προϊόντων

Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι ενδεχόμενο το φαινόμενο να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.  Συγκεκριμένα , δέον να ληφθεί υπόψη ότι τα χρώματα των προϊόντων μπορεί να διαφέρουν σε κάθε οθόνη υπολογιστή. Άρα, αν ο καταναλωτής – αγοραστής κρίνει ότι το προϊόν δεν έχει το προσδοκώμενο χρώμα, δεν δύναται να θεωρήσει το εν λόγω προϊόν ως ελαττωματικό με την έννοια του άρθρου 6 της Οδηγίας 85/374 , ούτε να υποστηρίξει ότι έλαβε χώρα παραπλανητική διαφήμιση του άρθρου 2 της Οδηγίας 84/450 (όπως αυτές οι διατάξεις περιελήφθησαν στο Νόμο προστασίας καταναλωτή 2251/1994).

Πολιτική επιστροφών

Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε. Η μόνη σας υποχρέωσή είναι να επιστραφούν τα προϊόντα στην αρχική συσκευασία τους αλλά και στην αρχική τους κατάσταση (αφόρετα) μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και η διαδικασία πρέπει να γίνει μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε (ΕΛΤΑ Courier) και επιπλέον δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος (κατά τη διαδικασία της επιστροφής).Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Το κατάστημα kkbags.gr πωλεί μόνο προϊόντα σε άψογη κατάσταση, αν κατ’ εξαίρεση παραλάβετε προϊόν με κάποιο ελάττωμα, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμάς, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email kkbagsandmore@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 2310.210.912.Σε κάθε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι ή δεν σας ικανοποιούν πλήρως, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Να σημειωθεί ότι ως πρώτη ημέρα της ανωτέρω προθεσμίας, λογίζεται η επόμενη ημέρα από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και η διορία επιστροφής εκπνέει μετά από δύο ημέρες. Για παράδειγμα, αν παραλάβετε τα προϊόντα στις 8/12 και επιθυμείτε την επιστροφή αυτών, είτε κάποια από αυτά, αυτή θα πρέπει να γίνει ως και την 11/12.Οι ημερομηνίες παραλαβής και αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων, αποδεικνύονται από τις ημερομηνίες που αναγράφονται στα αποδεικτικά παραστατικά (voucher) της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η επιστροφή των χρημάτων σας, θα ολοκληρώνεται εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφόμενων προϊόντων από το www.kkbags.gr και εφόσον διαπιστωθεί η μη χρήση αυτών και η μη ύπαρξη οιασδήποτε ζημίας επί αυτών.Σε αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Η εταιρία δεν ευθύνεται για ζημίες που ενδεχομένως να προκύψουν στα προϊόντα κατά την διαδικασία επιστροφής τους. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα τα οποία παρουσίασαν πρόβλημα στη λειτουργία τους και καλύπτονται από εγγύηση από το www.kkbags.gr, τότε επιστρέφεται το προϊόν και το τμήμα υποστήριξης του www.kkbags.gr, (kkbagsandmore@gmail.com, 2310.210.912) θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει, σχετικά με την πορεία επισκευής του συγκεκριμένου προϊόντος ή και την αντικατάστασή του – αν αυτό δεν επισκευάζεται. Τα ανωτέρω δεν ισχύουν στην περίπτωση που το προβληματικό προϊόν καλύπτεται από εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο του.

Σε κάθε περίπτωση πριν από την επιστροφή προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο kkbagsandmore@gmail.com και τηλεφωνικώς στο 2310.210.912 ή στο 6984.990.325 .

Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα

Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών δεδομένων. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του kkbags.gr. Η εκ μέρους σας ως άνω παροχή των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του kkbags.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το kkbags.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το kkbags.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό είναι υποχρεωτικό κατά τις προβλέψεις του Νόμου. Ειδικότερα, κάτω από συγκεκριμένες, νόμιμες προϋποθέσεις, επιτρέπεται ή επιβάλλεται η συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί on-line, χωρίς τη δική σας συγκατάθεση.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Δεδομένων

Η kkbags  επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν καταχωρήσει στο kkbags.gr. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το kkbags θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για την προστασία και ασφάλεια του χρήστη, το kkbags θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση ή να αλλάξετε τα προσωπικά σας δεδομένα, εισέλθετε στο προσωπικό σας λογαριασμό στην ιστοσελίδα. Για να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα επικοινωνήστε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση kkbagsandmore@gmail.com. Αν θέλετε να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να θέσετε οποιοδήποτε σχετικό ερώτημα, επικοινωνήστε με το kkbags  μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση kkbagsandmore@gmail.com.
Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασής σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Όλα τα ανωτέρω, αναφορικά με τη συλλογή, επεξεργασία, πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και δικαιώματα των χρηστών της ιστοσελίδας ισχύουν και για τις τηλεφωνικές παραγγελίες, αναφορικά με τα στοιχεία που καλούνται να δώσουν οι πελάτες τηλεφωνικώς, σε συνδυασμό με τις τυχόν ειδικότερες προβλέψεις, αναφορικά με τις τηλεφωνικές παραγγελίες, που αναφέρονται στους παρόντες όρους.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


 Η kkbags αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Η kkbags έχει προβεί σε όλες της απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένη με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ) και να είναι σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια όλων των πληροφοριών, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας.
Προσωπικά δεδομένα, σύμφωνα και με τον ορισμό που δίνεται στο άρθρο 4 του ΓΚΠΔ, είναι οι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουμε και να επικοινωνήσουμε και να συναλλαχθούμε μαζί σας, κυρίως το ονοματεπώνυμό σας, η ταχυδρομική σας διεύθυνση, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ο αριθμός του τηλεφώνου σας, καθώς και άλλες πληροφορίες όταν αυτές συνδυάζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία.
Η kkbags στο πλαίσιο της άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, προβαίνει σε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συνεργατών της και αποτελεί Υπεύθυνη Επεξεργασίας σύμφωνα και με τον ορισμό που δίνεται στο άρθρο 4 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ).

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.
Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ), ο οποίος αποτελεί το νέο κανονιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στον εξεταζόμενο τομέα. Αντικείμενο του νόμου είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΓυρίστε στο κατάστημα